Skördetid 24/7? No no no.

Det finns en tid för att så och en tid för att skörda. Frukten av dagens gärningar kan dröja år. Mycket av det som vi ser som tur IDAG kan vara resultatet av hårt arbete eller positiva handlingar i det förflutna. Det som känns som OTUR idag kan vara konsekvenserna av tidigare negativa handlingar eller av att vi ignorerat viktiga saker alltför länge . Med ett långsiktigt perspektiv kan vi vara medvetna om att vi kanske måste ta en del smällar och samtidigt få en del bonusar längs vägen, som en del av livet.

Följ mig

Erik

Jag jobbar med Kognitiv Beteendeterapi (KBT), Mindfulness och Coachning. Kontakta mig för mer information.
Följ mig

Latest posts by Erik (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>