A Journey of a thousand miles..

A journey of a thousand miles begins with one step säger lao tzu och jag skriver mitt första blogginlägg på sidan. Bara för att ha det gjort och sluta skjuta upp det. Ett av dom bästa sätten att undvika ”uppskjutande” (eng. procrastination) är faktiskt att bryta ner stora uppgifter i små enkla delar. Ofta blir det ändå att man gör mer än vad man tänkt sig.

Följ mig

Erik

Jag jobbar med Kognitiv Beteendeterapi (KBT), Mindfulness och Coachning. Kontakta mig för mer information.
Följ mig

Latest posts by Erik (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>